VYHLÁŠENÍ

 A je to tady! Výsledky! Kdo zvítězil? Kdo byl druhý, třetí?

Tak předně bychom rádi podotkli, že moc děkujeme všem, co se zúčastnili a zaslali nám své výtvory - všechny byly (a stále jsou) úžasné! 💚


Skončilo to následovně:

V kategorii DLABÁNÍ DÝNĚ byl jediný příspěvek a tím známe i absolutního vítěze této kategorie, kterým je Tomáš P.!
1. místo

V kategorii MALOVÁNÍ - mladší věk byly příspěvky dva a dokonce nám tu vznikl sesterský souboj! Bylo to těsné,  ale nakonec se výsledek přeci jen dostavil. 
Na 2. místě se umístila Domča J. a na 1. místě Verunka J.!

1. místo

2. místo



V kategorii MALOVÁNÍ - starší věk byly též dva, bylo to velmi náročné rozhodování, protože byl první hezčí než ten druhý a ten druhý hezčí než ten první. Zkrátka to bylo opravdu těsné, ale nakonec se Rada na vítězi shodla. 
Na 2. místě se umístila Anička M. a na 1. místě Káťa K.!

1. místo

2. místo


Do kategorie PC-MALOVÁNÍ nám přistál pouze jeden příspěvek a proto bylo rozhodování Rady jednoduché a vítězem se stala Káťa L.!
1. místo


V kategorii FOTOGRAFOVÁNÍ soutěžil také pouze jeden jediný příspěvek. Byla nám zaslaná fotka nejstrašidelnějšího místa (MUHAHA) a také vyhrála - zaslala nám ji a o vítězství se tak zasloužila Anička M.!

1. místo



V kategorii KOSTÝMŮ nám přistály 2 příspěvky od 3 soutěžících. Bylo to náročné rozhodování a náročný souboj, ale nakonec to dopadlo velice neočekávané VÍTĚZEM SE TOTIŽ STÁVÁ! Foto 1 i 2! Gratulujeme všem třem - Anička M., Erik a Karin J. - protože vaše převleky jsou dokonalé - radost pohledět!

1. místo
1. místo




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dušičky, Samhain, Halloween...

SOUTĚŽ UKONČENA - ZASEDÁ RADA

Velká Dušičková soutěž